söndag 15 april 2012

POP paketet innehöll fleecetröja & fleecebyxor att ha under ytterkläderna till hösten/vintern. Jo men vist, här är vi ute i god tid och börjar redan planera vintern innan sommaren ens har börjat. Näråå. Det var lite rea på POPs hemsida så då passade jag på, så spar vi in några hundralappar än om jag hade väntat ett par månader. Köpte en kortärmad body till sommaren också, den är så fin den där prickiga tycker jag!  

1 kommentar:

  1. Det är ju superbra att handla hem sådant på rea. Man sparar ju massor på det :-) Ser ut att vara jättemysiga kläder! Ska nog också ta mig en titt på deras hemsida tror jag allt :-) Vad hade Miranda för storlek vid 9-10 månader?

    Ja de var verkligen jättefina! Får hålla utkik och hoppas på att man hittar nån.

    Tack så mkt! Känns så himla spännande! Så det är mycket att fixa och planera med nu :-) Ni får gärna komma till kyrkan om ni vill :-) C ska döpas också. Vem döpte Miranda föresten? Var det Sten också?

    Håller med dig. Jag är inte så aktiv i bloggandet heller. Man har inte alltid det där drivet till att skriva he he. Tack så mkt! Hoppas det är bra med er tre också! :-) Kram!

    SvaraRadera