torsdag 20 september 2012

Dag 3.

Gick kanon på dag 3 av inskolningen också. Idag tog fröknarna över lite mer, så efter samlingen när det var dags att gå ut så gick jag och Caya in i personalrummet, så fick dom ta över. Dom klädde på dom och sen var dom ute i 1,5 timme, no problemas. Sen kom dom in till lunchen och då var vi med igen.
I morgon är våran inskolningsfröken ledig, så vi tar helg nu och sen kör vi lika på måndag, och sen på tisdag så ska vi prova att lämna. Kommer nog gå fin fint tror jag! Miranda var så ivrig att komma iväg i morse, är så kul med dagis tycker hon. Fast nu på kvällen när hon skulle sova så blev hon ledsen, då hade hon svårt att komma till ro och ville vara nära. Hon kan bli så när det har varit något nytt. Lilla pluttan, som att hon går och håller sig och sen brister det på kvällen. Nu hoppas vi i alla fall att hon sover gott i natt.
Sen hostan kom på besök så har hon sovit bra typ varannan natt, där emellan har hon kommit och sovit mellan oss, så var det i natt, då vakna hon redan vid tolv. Det är jätte mysigt att sova med henne, men tycker det är sådääär när det blir för ofta, fast innan det här så minns jag inte ens när det hände senast.

Nu på kvällen har vi haft mys här hemma. Tända ljus, te, morötter & dipp och film- Snövit, ja alltså inte den tecknade. Den var bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar