torsdag 29 december 2011

Torsdag.

I den här familjen går vi inte upp tidigare än vi behöver, så i morse var vi knappt vakna när Caya & Julia kom. Dom möttes av sov-tofs, grusiga ögon, smutsigt golv och halv- kaos efter veckans alla besök, som jag inte riktigt har hunnit städa efter. Men dom kom före 9, och då är det okej.
Vi drack kaffe, mata barn, jaga barn, lekte med barn, babblade, käka husmanskost och bara tog det piano, skön och bra dag!
Vid tre tiden kom mamma hit och passade Myran så jag och Anders kunde åka till Borlänge en sväng, vi köpte en till grind, vi skulle egentligen ha köpt en likadan som vi redan har, men den var 600:- dyrare, så då blev vi lite snåla och tyckte det dög bra med en trä grind, vi skulle trots allt spendera 2000:- ytterligare på en ny bilbarnstol. Det blev en Britax hi-way. Efter massa googlande så verkar det vara en populär stol, och vi tyckte att den verkade bra, så jag hoppas vi blir nöjda.

Nu vaknade precis Miranda och grät och var helt otröstlig? jätte ledsen, bara sådär? konstigt.
Nu sitter hon med pappa och gosar här bredvid. Jag såg tendenser redan igår på att något är på väg att förändras, hon kämpar och kämpar med att ta sig fram, så kanske det är krypningen som hägrar? eller nya tänder? man vet ju aldrig fören i efterhand, bara att vänta ut och se =)
Ska göra kväll här snart, får väl krypa ner i våran säng med lilla skrot och hoppas på att hon somnar.
Godnatt!



1 kommentar:

  1. Söta töser <3 Dom kommer alltid ha varanndra.
    Tack snälla för idag. Var verkligen på tiden att ses. Puss Puss C

    SvaraRadera