onsdag 30 november 2011

Hej o hå!

Gud, det händer så mycket i myrbebis liv nu.. hon utvecklas för fulla muggar.
Hon kan numera springa i gåstolen, vilket hon tycker är hur roligt som helst, hon drar ner allt hon kommer åt och jagar Pajas & Mini. Det här framsteget är skönt, för nu kan hon underhålla sig själv, och man märker att hon är mera nöjd nu! Hon håller även på att lära sig sitta, det blir stadigare och stadigare! Men hon utvecklas också på insidan, hon blir mer och mer en person och det är så himla roligt. Hon vet verkligen vad hon vill och inte vill nu och hon har kommit på att hon kan visa det, visserligen är inte det till mamman och pappans fördel (blir många kamper om saker o ting) men det är så härligt att se den utvecklingen!
Och utöver alla dessa framsteg är tand nr2 på väg också.

Det är super roligt med alla framsteg, men dom passerar ju inte smärtfritt förbi direkt. Vi hade en paus på 2 dagar när allt var som vanligt innan tand nr2 kom, hoppas på att nästa uppehåll varar lite längre.
Nu är hon döförkyld, blev så med första tanden också. Är synd om henne.. förstår inte hur det kan rymmas så mycket snor i en sån liten näsa? Nåväl, idag har jag och Anders spenderat eftermiddagen i Borlänge, köpt en grind, lite julklappar och jul- och nyårskläder till Miranda. Miranda fick stanna hemma med gudmor Åsa och det hade gått fin fint! Snälla Åsa hade även diskat, så när myran var nattad kunde jag bara sätta mig i soffan och ha det bra, lyx! Snart kommer Anders hem från träningen och då blir det natti natti!

1 kommentar:

  1. Full fart framåt.. Hon är inte bara söt och är duktig oxå...:) :) Kramar..

    SvaraRadera