söndag 6 januari 2013

Magbild.

Bjuder på den här, tog den alldeles nyss, med bristningar överallt. Kan ju vara den sista, vem vet? :) v.41 (40+2) i morgon går jag in på 4e dagen övertid, det var då det satte igång förra gången. Ska sova nu, är trötter! Godnatt!

6 kommentarer:

  1. Verkligen fin mage :) Håller tummarna för att lillebror snart bestämmer sig för att komma ut :)

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Simone :) Snart är det dags! Visst köte du en mossgrön skaljacka med röda detaljer till Miranda i våras/höstas? Är ute efter en lika till min Milian :) Heter just den färgen något spec och hur är dom i storlek? Lycka till när det är dags!
    Mvh/Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Japp det gjorde jag! Jag köpte den i Juli i storlek 86, och den kan Miranda fortfarande ha, även fast hon normalt sett har strl 92, men POP är ju lite större i sina storlekar. Dock så var det ju förra säsongens modell, så den finns inte kvar längre. Jag kommer ju att köpa en ny jacka till M när vårens modeller kommer till butik, och jag har inte bestämt mig än om jag ska sälja den hon har nu eller spara till Lillebror, men om jag ska sälja så får du ju köpa den om du vill :)

      Radera
    2. Ok, Milian har strl 80 på kläder nu. Kanske den blir för stor till våren isf? Om inte annat kanske den passar till hösten ;)
      Jag köper den iaf gärna om du väljer att sälja den :) Du kan väl fundera lite på det och höra av dig när du vet så slipper jag leta i onödan. Har inte hittat någon sån begagnad heller så :/ Kul med någon annan färg än svart!

      Radera
  3. Oj oj va bamsig den ser ut :) Hoppas för din mages skull att han kommer snart ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. den ser nog lite större ut på bild tror jag :) MEN den blir ju inte mindre för varje övertidsdag precis.. rätt stramt nu ;)

      Radera