torsdag 10 januari 2013

samma lika

7e dagen övertid, i morgon går jag in i vecka 42, inte okej. 
Är så osocial nu så klockorna stannar, men jag bara orkar inte. Jag orkar knappt åka till affären för jag är rädd för att träffa någon jag känner och behöva prata om hela bebis- grejen igen, för det är givetvis det man gör, det är ju liksom det som ligger i fokus nu, att han inte har kommit än, hur jag mår, om jag har några känningar och hur många dagar som passerat, blablabla. Det är inget konstigt, men jag orkar inte. Jag vill bara vara ifred. Jag vill ligga i soffan och bara vara. Uppdaterar på facebook varje morgon att jag fortfarande är gravid, på så sätt har man informerat alla och slipper svara på så många frågor.
Jag blir så rädd när jag tänker på att det kan vara över en vecka kvar, för det blir så märkbart mycket tyngre för varje dag som går.
Har i alla fall varit på första övertidsbesöket idag, hos min BM, nästa besök blir hos specialisten.
Vi gjorde alla rutingrejer och pratade lite om ditten och datten. Lillebror har ju legat så fint på kurvan, följt den där standard linjen på pricken och jag kunde förvänta mig ett "normal- stort" barn, typ 3,5 kg. MEN nu under övertiden har han tjockat på sig och BM var rätt säker på att det här blir en 4 kg bebis, precis som Miranda. Så av den anledningen föder jag gärna väldigt snart, vill helst inte behöva klämma ut ett större barn än så ;)
Fick i alla fall som sagt en tid hos specialisten, ska dit på tisdag nästa vecka om jag inte redan har fött då vill säga.
Nu ska jag som vanligt titta på några avsnitt Greys och sen sooova. Natti!

(Skrev det här inlägget igår, men det hade tydligen inte uppdaterats? Därför kom det nu)

3 kommentarer:

  1. Din stackare, lider med dig! Gick åtta dagar över med Elvis å vet hur jobbigt det är, speciellt alla som frågar helatiden men snart är lillebror här :) Du borde fråga om du kan få en hinnsvepning, tror inte dom gör det på mvc i Leksand men på spec-mvc gör dom det iaf så din BM borde kunna fixa så du får en sån, det kan sätta fart på det hela :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kämpa på! Snart är du i mål! :)

    SvaraRadera
  3. Jah håller tummarna att ni får lillebror nuuuuu. Längtar efter att få se en bebisbild här :) kram

    SvaraRadera